Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Elevii vor fi evaluaţi la sfârşitul clasei a IV-a

Elevii vor fi evaluaţi la sfârşitul clasei a IV-a. Anunţul a fost făcut de către ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, la finalul discuţiilor cu sindicatele pe tema Legii Învăţământului.

"Am convenit asupra competenţelor care se evaluează la sfârşitul ciclului liceal, printre care competenţele informatice", a declarat Andronescu care a precizat că toţi elevii vor fi supuşi acestui test, indiferent de profil.

Ecaterina Andronescu a spus că trecerea de la gimnaziu la liceu se va face pe baza evaluărilor continue din timpul anilor de gimnaziu, conform unei metodologii care va fi instituită de Ministerul Educaţiei.

domeniu: 
categorie: