Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Elis Pavaje organizează a IV-a ediţie a Cupei Elis

Elis Pavaje, liderul pe piata pavajelor din Romania, organizeaza sambata, a IV-a editie a Cupei Elis in cadrul Turneului de Golf de la Pianu de Jos, judetul Alba, competitie sportiva ce are loc in fiecare an la inceputul sezonului de toamna.

Turneul are loc pe cel mai mare teren de golf din Romania, „Paul Tomita” de la Pianu de Jos, judetul Alba,  singurul din Romania realizat la standarde internationale, ce se desfășoară pe o suprafata de 70 ha si pe care se joaca la 18 cupe.

Elis Pavaje este partener al competitiei din 2006, atragand in fiecare an peste 50 de jucatori dornici sa participe la Cupa Elis. In cadrul competitiei Elis Pavaje se va juca in sistem Stable Ford, jucatorii de golf fiind punctati in functie de un scor prestabilit pentru fiecare cupa. 

La finalul competitiei Elis Pavaje va oferi 11 trofee de cristal pentru 7 categorii de joc.

„Este pentru al patrulea an consecutiv in care Elis Pavaje continua traditia sustinand o competitie sportiva unica in Romania. Este un domeniu in care vom continua sa investim, atat din pasiune pentru acest sport, cat si din dorinta de a ne implica permanent  în activitatea sociala a comunitatii” declara Emil Elisiu Goţa, Director General Elis Pavaje.

In acest an terenul va gazdui un numar de 23 de competitii de golf, printre care si Cupa Elis, reunind jucatori recunoscuti in domeniu, de talia campionului national Viorel Coman, vicecampionului national Laurentiu Coman, campioana la categoria Ladies Daniela Sfrija si vicecampioana nationala la categoria Ladies - Ana Maria Coman.

domeniu: 
categorie: