Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Emil Boc: Vor fi stabilite standarde de cost pentru ministere

Premierul Emil Boc a anunţat că Guvernul va stabili standarde de cost - reprezentând sumele considerate ca fiind potrivite pentru funcţionarea instituţiilor publice - şi pentru ministere, nu doar pentru primării. "Adică ce-şi poate permite statul să finanţeze, de la primăria sub 1.000 de locuitori, până la un minister cu 2.000-3.000 de angajaţi, să spună care este optimul de funcţionare, care este personalul necesar şi, de asemenea, să spună ceea ce nu este necesar (...)", a afirmat Emil Boc în cadrul unei întâlniri cu oamenii de afaceri.

Primul ministru a mai menţionat că sunt instituţii publice unde aparatul de lucru s-a dublat între 2005 şi 2009, iar alte instituţii "funcţionează cu un număr redus de personal, deşi au mai mult de lucru".

domeniu: 
categorie: