Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

E.on Gaz a tăiat astăzi gazul la CET Iaşi

Din cauza datoriilor acumulate de către Centrala Electrotermică Iaşi, E.on a tăiat în cursul zile de azi gazul, transmite corespondentul AMOS News.

Deoarece CET Iaşi nu a reuşit să îşi plăteacă o parte din datorii, în această după amiază E.on Gaz a sistat furnizarea de gaz.

În acest moment CET Iaşi funcţionează doar pe bază de păcură, însă cantitatea din stoc va asigura apa caldă pentru ieşeni maxim două săptămâni.

CET Iaşi are de plătit o datorie către E.On Gaz de 20,5 milioane de lei. Din acest motiv, la Iaşi a început cea mai mare campanie de recuperare a datoriilor.Ieşenilor care au restanţe mai vechi de 3 luni li s-a oprit apa caldă.

domeniu: 
categorie: