Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

'E.U. nu dau şi nu iau şpagă' în Primăria Zalău şi Prefectura Sălaj

În cadrul campaniei de conştientizare şi informare a funcţionarilor publici şi a opiniei publice cu privire la fenomenul corupţiei, intitulată "E.U. nu dau şi nu iau şpagă", funcţionarii publici din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţului Sălaj au purtat insigne şi au oferit cetăţenilor pliante şi afişe inscripţionate cu sloganul campaniei, transmite corespondentul AMOS News. De asemenea, au fost completate o serie de chestionare de către cetăţenii care au intrat în contact cu funcţionarii din cadrul Instituţiei Prefectului. Nu în ultimul rând, au fost oferite insigne, pliante şi chestionare participanţilor la o întâlnire de lucru cu ONG-urile sălăjene, care a avut loc la sediul Instituţiei Prefectului.

Trebuie menţionat faptul că în perioada 26 - 27 iunie 2006, campania "E.U. nu dau şi nu iau şpagă" s-a derulat şi în Primăria Municipiului Zalău.

domeniu: 
categorie: 
Autor: