Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Europenii nu vor război în Irak

Patru din cinci europeni se opun participarii tarii lor alaturi de Statele Unite la un razboi impotriva Irakului, potrivit rezultatelor unui sondaj de opinie efectuat de EOS Gallup. Sondajul arata ca 82% dintre europeni nu sint de acord ca tara in care locuiesc sa participe la o interventie militara in Irak, in lipsa unui sprijin explicit din partea ONU. Cu toate acestea, doua treimi din cei intervievati considera ca Irakul reprezinta o amenintare reala la adresa pacii mondiale. Potrivit aceluiasi sondaj, in tarile care asteapta sa adere la Uniunea Europeana, printre care si Romania, 75% dintre cetateni se opun participarii la un razboi impotriva Irakului. De asemenea, 72% dintre europeni cred ca principalul motiv pentru care Washingtonul vrea sa intervina in Irak il constituie resursele de petrol ale acestei tari. Sondajul a fost efectuat pe un lot de circa 15 000 de persoane, in perioada 21-27 ianuarie 2003.

domeniu: 
categorie: