Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Evenimente nedorite întâmplate în Bucureşti

1. La 29 decembrie 2002, Valeanu Nicolae Danut, 27 ani, domiciliat in judetul Teleorman, fara ocupatie, a fost gasit decedat, avand trunchiul si capul carbonizate, intre doua vagoane de cale ferata casate, aflate in statia C.F.R. Bucuresti-Triaj, sectorul 1. La fata locului s-au deplasat lucratori din Serviciile de Politie pentru Transporturi Feroviare, Dispecerat, Criminalistic si medicul legist, care, din primele cercetari au stabilit ca susnumitul a fost electrocutat de reteaua electrica aflata sub tensiune de 27.000 volti, in timp ce incerca sa fure conductorul electric, confectionat din cupru.

2. La 29 decembrie a.c. ora 17,30, Sectia 5 Politie a fost sesizata de catre un cetatean ca in strada Maslinului nr. 23, sectorul 1, se afla un individ cu afectiuni neuro-psihice, care se manifesta violent si a produs distrugeri cu toporul la doua autoturisme parcate in curtea imobilului mentionat, unde a locuit tatal sau.
La fata locului s-au deplasat lucratori din cadrul Sectiei 5 Politie, insa individul in cauza, a devenit agresiv, amenintand cu toporul politistii, simultan cu imprastierea de gaz lichefiat dintr-o butelie de aragaz, cu intentia de a declansa o explozie. A fost imobilizat si condus la sediul Sectiei, unde a fost identificat ca fiind GHIORMA ALEXANDRU, 33 ani domiciliat in sectorul 4, cunoscut cu antecedente penale.
Cu ocazia cercetarilor s-a stabilit ca acesta a distrus parbrizul, luneta si geamurile portierelor de la autoturismul Dacia 1300, nr.B-52- MIU, valoarea prejudiciului fiind de circa 5.000.000 lei, provocand distrugeri in valoare de circa 3.000.000 lei si la autotrurismul marca Dacia 1310, nr. B-14-GZE.
GHIORMA ALEXANDRU a fost internat in Spitalul Prof. Dr. GHEORGHE MARINESCU, iar cercetarile sunt continuate de Sectia 5 Politie sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj si distrugere.

domeniu: 
categorie: 
Autor: