Expoziţie de produse navale la Constanţa

Daca vreti sa va achizitionati echipamente navale, sau sa vedeti ce a mai aparut nou pe acest tip de piata, va invitam la Constanta in statiunea Mamaia.
Aici, in perioada 2-4 septembrie, are loc cea de-a treia editie a 'Expozitiei Producatorilor de echipamente Navale din Olanda – Holland marine Equipment'. Hotelul Iaki din statiunea Mamaia, gazduieste in perioada 2-4 septembrie cea de-a treia editie a Expozitiei Producatorilor de Echipamente Navale din Olanda- Holland Marine Equipment.
Organizatorul, Camera de Comert Industrie Navigatie si Agricultura Constanta a adus la aceasta editie 30 de firme producatoare de echipamente navale.
Se va avea in vedere ca pe viitor orasul Costanta sa gazduiasca in cadrul unor expozitii cu specific si firme romanesti din domeniul industriei navale.

La deschiderea acestei expozitiei a fost prezent si Excelenta Sa, ambasadorul Olandei Peiter Jan Wolthers.
Domnia Sa a spus ca este foarte important atat pentru industria orasului Constanta cat si pentru cea a Romaniei sa se dezvolte industria de produse navale.

Ambasadorul Olandei a donat cu aceasta ocazie 2000 de euro Directiei pentru Protectia Copilului.
In cadrul acestei expozitiei sunt prezentate cataloage ale produselor realizate de firmele prezente aici, echipamente moderne, de ultima generatie, cu care sunt dotate multe dintre navele vest europene.

domeniu: 
categorie: 
Autor: