Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Extinderea reţelei apă - canal, recepţionată

Directia Investitii si Achizitii Sector 3 a receptionat lucrarile de extindere a retelei de apa-canal si modernizarea sistemului rutier pe patru artere de circulatie din raza sa de activitate. Pe str. Doliei a fost introdusa retea de apa si canalizare pe o lungime de 345 metri liniari, respectiv 200 m. In acelasi timp, au beneficiat de modernizarea sistemului rutier Aleea Prevederii - 225 m.; str. Vailor - 350 m.l. si str. Alexandru Moruzzi - 150 m.

Valoarea totala a investitiilor a fost de 15 miliarde de lei, obiectivul major fiind ca in anul 2006 pe raza sectorului 3 sa nu mai existe nici o strada de pamant. Anul acesta au fost modernizate 40 de strazi de acest tip.

categorie: