Fals, uz de fals şi urmăriţi general depistaţi de poliţişti

Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Galaţi, l-au depistat pe numitul R. Eugen, de 29 de ani, domiciliat în comuna Drăguşeni, sat Fundeanu, jud. Galaţi, urmărit general pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Acesta a fost depistat la ghişeu, unde s-a prezentat pentru a depune actele necesare eliberării unui nou act de identitate în urma pierderii celui deţinut anterior. Cel în cauză a fost predat Poliţiei Târgu Bujor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Braşov l-au depistat pe numitul U. Alexandru, de 47 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, urmărit general pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Acesta a fost depistat la ghişeu, unde s-a prezentat pentru a depune actele necesare eliberării unui nou act de identitate în urma stabilirii domiciliului pa raza municipiului Braşov.

Cel în cauză a fost predat IPJ Braşov, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Neamţ au întocmit actele necesare începerii urmării penale numitului M. Constantin Cristian, de 29 de ani, domiciliat în comuna Scorbinţi, sat Zagavia, jud. Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunii de fals şi uz de fals.

În fapt, susnumitul s-a prezentat la ghişeu, pentru a depune actele necesare eliberării unui nou act de identitate în urma stabilirii domiciliului pe raza municipiului Piatra Neamţ, legitimându-se cu o carte de identitate pe numele altei persoane, falsificată prin scanarea pozei.

Cel în cauză a declarat că a achiziţionat cartea de identitate falsă contra sumei de 1.500 euro, urmând să-şi depună documentele pentru un nou paşaport turistic, întrucât pe numele real are interdicţie în spaţiul Schengen, fiind returnat din Italia pe 16.05.2003, având suspendat dreptul la libera circulaţie pe o perioadă de 5 ani.
Actele premergătoare au fost predate IPJ Neamţ, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

domeniu: 
categorie: