Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Festivalul Brazilor de Crăciun, o şansă pentru copiii străzii

Ajuns la cea de-a VI-a editie, Festivalul Brazilor de Craciun, care a debutat joi, reprezinta un eveniment plin de sensibilitate, ce are ca obiectiv strangerea de fonduri destinate organizatiei Salvati Copii. Pana pe 5 decembrie brazii creati speciali de cei mai renumiti creatori de moda vor putea fi admirati la Hotel Marriot, urmand ca in seara zilei de 5 decembrie sa fie licitati in cadrul unei gale de exceptie.

Anul acesta, evenimentul se desfasoara simultan cu Festivalul Brazilor de Craciun din Anglia.

Sub titlul 'Lumea buna face lumea mai buna', reprezentanti de marca ai companiilor, mass-media, mediului politic si cultural sunt invitati sa participe si sa ajute la strangerea defonduri destinate copiilor cu nevoi, care sunt obligati sa munceasca.

Brazii sunt creati speciali pentru acest eveniment de Irina Schrroeter, Irina Marinescu, Ingrid Vlasov, Agnes Toma, Rita Muresan, Razvan Ciobanu, Alexandru Ghildus, Larisa Claru, Leon Mocanu.

Fondurile provenite din licitatia brazilor vor fi folosite de organizatia 'Salvati Copii' pentru continuarea programului de reintegrare scolara si sociala a copiilor cu varste intre 8 si 17 ani.

In 2005, din cei peste 100.000 euro obtinuti la licitatie, s-a oferit asistenta unui numar de 615 copii si parintilor lor din Bucuresti si din intreaga tara.

Imnul festivalului a fost creat de Marius Moga si va fi interpretat de catre Simplu, in colaborare cu un grup de copii.

domeniu: 
categorie: