Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Figura zilei: Anca Daniela Boagiu

titleLa mulţi ani! Fiecare dintre noi are o culoare preferată. În cazul doamnei Anca Daniela Boagiu, înscăunată în fotoliul de la integrare în vara acestui an, se pare că nuanţa portocalie i-a adus noroc atât pe plan profesional cât şi personal. Sărbătorită în această seară de colegii de partid dar şi de prieteni cu care va ciocni un pahar de şampanie, ministrul integrării europene, va deveni manechin de ocazie şi va defila pe podiumul festivalului de modelling în rochie de mireasă. La mulţi ani!

domeniu: 
categorie: