Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Finalizarea transferului de proprietate pentru S.C. SIDERURGICA S.A.

Luni, 5 aprilie, la sediul Autorităţii pentru Privatizare şi Administrarea Participaţiilor Statului, preşedintele APAPS Ovidiu Muşetescu a semnat documentele care au perfectat transferul dreptului de proprietate pentru S.C. SIDERURGICA S.A. Hunedoara. Contractul de vânzare-cumpărare de acţiuni pentru S.C. SIDERURGICA S.A. Hunedoara, scoasă la privatizare împreună cu S.C. PETROTUB S.A. Roman a fost semnat la data de 28 octombrie 2003 între APAPS şi LNM Holdings NV din Antilele Olandeze. Anunţul de privatizare a fost publicat în data de 23 iulie iar până la data limită, 4 august a.c., la sediul APAPS a fost primită o singură ofertă, din partea LNM Holdings, cu care au fost începute negocierile.

S.C. SIDERURGICA S.A. este o societate mare, al cărei obiect de activitate îl reprezintă producerea şi comercializarea produselor din oţeluri nealiate şi aliate.

Efortul total investiţional asumat de noul proprietar pentru SIDERURGICA este de aproximativ 44 milioane USD. LNM Holdings este al doilea producător mondial de oţel şi are o capacitate totală anuală de 1,4 milioane de tone de ţevi.

domeniu: 
categorie: