Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Finanţele doresc majorarea impozitelor pe maşini de lux şi vile

Ministerul Finanţelor Publice a elaborat mai multe variante ale unui poiect de lege privind majorarea impozitelor plătite pentru maşini de lux şi vile. Ministrul, Ionuţ Popescu a apreciat că este vorba despre acele autoturisme cu o capacitate mai mare de 2.000 centimetri cubi şi imobilele cu suprafeţe de peste 100 metri pătraţi, apreciind totodată că modelul este aplicat atât în Statele Unite cât şi în statele Uniunii Europene.

Cât priveşte impozitele pe locuinţe, Finanţele au propus un siste de impozitare progresiv pentru toate spaţiile mai mari de 100 de metri pătraţi. Astfel cota de impozit va creşte în funcţie de suprafaţa construită.

domeniu: 
categorie: