Finish-line pentru motociclism la UCMSport

Din 2010, UCMSport va renunta la sectia de motociclism si se va concentra pe sectiile de handbal si automobilism, transmite corespondentul Informatia.ro(AMOS News). Catalin Negreanu, directorul de Marketing la Club Sportiv UCM Resita, a declarat pentru Informația.ro că ,,Incepand din sezonul 2010 Clubul Sportiv UCM Resita, a decis sa-si concentreze activitatea pe sectiile de handbal si automobilism, acesta constituind si motivul incheierii colaborarii dintre UCMSport si Ionel Pascota”.

Din 2005, anul in care a inceput sa concureze pentru Clubul Sportiv UCM Resita, Pascota a adus in vitrina clubului nu mai putin de 14 titluri de campion. Ca urmare a valorii, talentului si pasiunii pentru motociclism a lui Ionel Pascota si a profesionalismului de care a dat dovada Clubul Sportiv UCM Resita, parteneriatul Pascota - UCMSport a fost un mare succes.

In urma acestei colaborari, palmaresul sectiei de motociclism a clubului resitean s-a imbogatit in ultimii 5 ani cu: 3 titluri continentale (Campion European Alpe Adria 2007, Campion European UEM Cup 2008, Campion European de Est 2009 ), 3 titluri de campion balcanic, 5 titluri de campion national, 1 titlu de campion al Austriei in 2007 si 2 titluri de campion Romanian Superbike in 2008 si 2009.

Negreanu mai spune că ,,In toata aceasta perioada conduita sportivului Ionel Pascota a fost exemplara si performantele sale au contribuit la cresterea prestigiului clubului resitean.

domeniu: 
categorie: