Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Flagrante realizate de secţiile de poliţie

1. La 26 septembrie a.c., ora 17.10, lucrători din Secţia 22 poliţie au prins pe VIŞAN MIREL, 20 ani, din mun.Slobozia, jud.Ialomiţa, student, care profitând de neatenţia angajaţilor magazinului S.C.”GLOBAL NET” SRL, din Drumul Taberei, a furat un telefon mobil în valoare de 7.500.000 lei. Cercetările sunt continuate cu autorul în stare de reţinere. 2. La 26 septembrie a.c., ora 10.00, cadre din Compartimentul Furturi din Auto şi Flagrant ale Secţiei 19 poliţie au prins pe MILOŞI IONEL, 19 ani, din comuna Letca Nouă, jud.Giurgiu, fără ocupaţie, cunoscut cu antecedente penale, care a furat o bicicletă în valoare de circa 3.000.000 lei, lăsată nesupravegheată, aparţinând numitului S.S., 22 ani, sectorul 5.
Cercetările sunt continuate cu autorul în stare de reţinere.

3. La 26 septembrie a.c., ora 5.00, agenţi de ordine din Secţia 20 poliţie au prins pe GHIŢĂ MIHAI, 31 ani, din comuna Chiajna, jud.Ilfov, fără ocupaţie, care prin escaladare a furat un covor şi o pătură în valoare de circa 1.000.000 lei, din curtea numitei V.M., 51 ani, sectorul 6.
Cercetările sunt continuate cu cel în cauză în stare de libertate.

4. La 25 septembrie a.c., ora 20.00, agenţi de ordine din Secţia 7 poliţie au prins pe numitul APETREA VALENTIN, 47 ani, domiciliat în comuna Belciugatele, jud.Călăraşi, fără ocupaţie, care a spart vitrina magazinului Second-hand, situat în şos.Colentina nr.25, sectorul 2, cu intenţia de a fura bunuri.
Cercetările sunt continuate cu cel în cauză în stare de libertate.

5. La 25 septembrie a.c., ora 17.30, lucrători din D.G.P.M.B.- Serviciul Poliţiei Judiciare au prins pe numita G. MARLENA, 17 ani, domiciliată în comuna Coteşti, jud.Vrancea, fără ocupaţie, care întreţinea raporturi sexuale cu un bărbat în autoturismul acestuia, pentru suma de 100.000 lei, pentru a-şi procura principalele mijloace de existenţă.
Cercetările sunt continuate cu cea în cauză în stare de libertate.

domeniu: 
categorie: