Focuri de armă şi poliţist de frontieră lovit în Caraş Severin

Un polițist de frontieră a fost lovit după care a urmat o urmărire prin trei localități – acțiune în care s-au tras și focuri de armă, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News). Luni după masă, lucrătorii Poliţiei de frontieră din Caraș Severin, sectorul Oravița, au oprit la punctul control de la Grădinari un autoturism Skoda înmatriculat în județ și în care se aflau un bărbat și o femeie. Polițiștii au solicitat conducătorului auto să permită controlul mașinii și al portbagajului. Dând impresia că este de acord, șoferul s-a prefăcut că deschide portbagajul după care pe neașteptate a lovit cu pumnul unul dintre poliţişti după care a demarat în trombă spre Ticvaniu Mare.

Deşi poliţiştii au organizat un filtru la Ticvani, şoferul a reuşit să-l străpungă și să fugă mai departe spre satul Jitin, iar de aici spre comuna Ciudanovița.

Din cauza drumului accidentat, maşina a fost avariată, I s-a spart baia de ulei şi s-a oprit într-un râu în zona localităţi Ciudanoviţa. Conducătorul auto şi femeia au fugit spre pădure.

După o urmărire în care cei doi au fost somaţi să se oprească atât verbal cât şi cu focuri de armă, femeia care se pare este și soţia conducătorului auto, a fost prinsă.

În aceste momente urmărirea continuă, iar maşina este păzită de poliţie fiindcă legea nu Le permite să deschidă mașina fără mandat din partea judecătorului. Aceasta aparține unui bărbat din Oravița.

domeniu: 
categorie: