Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Formula 1 made in Bucureşti se amână

Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a afirmat marţi, la finalul şedinţei consilierilor municipali, că este dezamăgit de evoluţia proiectului privind organizarea circuitului automobilistic din jurul Palatului Parlamentului. 'Văd că sunt probleme de interese, lucru care mă face să bat în retragere. Poate o licitaţie publică este cea care va clarifica divergenţele între partenerii ce au propus acest circuit, având în vedere că Bucureştiul a fost acceptat să intre pe lista oraşelor care organizează asemenea circuite', a Adriean Videanu.

Primarul general al Capitalei a susţinut în luna august ideea organizării unui circuit automobilistic în Bucureşti, în jurul Palatului Parlamentului, pentru că ar vrea să creeze evenimente turistice şi sportive cu scopul de a atrage investitori şi de a strânge bani la bugetul local în vederea modernizării oraşului.

Videanu a spus, într-o conferinţă de presă, că această cursă s-ar desfăşura sub egida prestigioasă a Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), cu sediul la Paris, fiind o etapă de campionat în cadrul FIA - Grand Turismo (GT) Championship, la care ar participa autoturisme modificate conform standardelor Formula 3 cum ar fi Ferrari, Porsche, Maserati, Mercedes McLaren ş.a.

categorie: