Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Fotbal: Jucătorii de la Fiorentina fac chetă pentru Mutu

Îngrijoraţi de soarta lui Adrian Mutu, jucătorii de la Fiorentina au anunţat că vor face chetă pentru a-l ajuta pe atacantul român.

Mutu are de plătit daune de 17 milioane de euro către Chelsea, o sumă exorbitantă în condiţiile în care atacantul român are o avere de aproape 14 milioane de euro şi un salariu de două milioane de euro pe sezon.

La antrenamentul de vineri al Fiorentinei, Dario Dainelli, căpitanul echipei viola, a afirmat că jucătorii de la Fiorentina încearcă să glumească alături de atacantul român pe seama celor 17 milioane de euro şi a promis că jucătorii de la Fiorentina îl vor ajuta financiar pe Mutu.

domeniu: 
categorie: