Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Fotbal: Mutu riscă o suspendare de un an în cazul Sibutramina

Atacantul român Adrian Mutu ar putea fi suspendat pe o perioadă de un an în cazul Sibutramina.

Mutu a fost depistat pozitiv la două controale antidoping efectuate în urma meciurilor cu Bari, din 10 ianuarie, şi Lazio, din 20 ianuarie.

Procurorul care anchetează cazul a luat în considerare posibilitatea existenţei unei recidive, dar şi faptul că prospectul pastilelor luate de fotbalist scria că produsul este 100% natural.

Astfel, procurorul a solicitat ca Adrian Mutu să fie suspendat pentru o perioadă de un an, pedeapsa minimă pentru un caz de recidivă.

Decizia finală va fi luată de Tribunalul Naţional Antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian.

domeniu: 
categorie: