Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Fotbal: Oţelul, prima învingătoare din Liga I

În primul meci din sezonul 2009-2010 al Ligii I la fotbal, Oţelul Galaţi s-a impus, cu 1-0, pe terenul lui Internaţional Curtea de Argeş, o formaţie care a debutat pe prima scenă a fotbalului românesc.

Cu Dorinel Munteanu la primul meci pe bancă, Oţelul a rezistat eroic în prima repriză a meciului de la Mioveni, când gazdele au dominat copios, şi a dat lovitura pe final, prin nou-intratul Axente.

Internaţional Curtea de Argeş a avut mai mult iniţiativa, dar tracul şi-a pus amprenta pe evoluţia tinerilor elevi ai lui Ştefan Stoica.

domeniu: 
categorie: