Fotbal: Rapid, specialista lui 0-1

Rapid a suferit a treia înfrângere consecutivă cu 0-1, după ce a cedat în meciul cu Universitatea Craiova de pe teren propriu.

Deşi l-a avut pe Cristian Săpunaru printre titulari, Rapid a continuat şirul evoluţiilor modeste din acest retur şi a cedat în faţa unui adversar determinat, care luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Giuleştenii au avut mai mult iniţiativa în meciul cu Universitatea, dar oltenii au ratat cel mai mari ocazii, Dina, Mihai Costea şi Ologu trecând pe rând pe lângă deschiderea scorului.

Rapid a schimbat formula de start, interimarul Ciprian Panait preferând o formulă cu doi atacanţi, Răduţă şi Ioniţă, dar ocaziile au fost rare la poarta lui Lung jr.

Când nimeni nu mai credea, în prelungirile partidei, Gângioveanu a adus victoria oltenilor cu un şut superb, în diagonală.

Rapid a pierdut al treilea meci consecutiv cu acelaşi rezultat, după 0-1 cu Astra Ploieşti şi 0-1 la Vaslui. Interesant este că înainte de cele trei înfrângeri, giuleştenii au câştigat două meciuri consecutive cu acelaşi rezultat, 1-0 cu FC Timişoara şi 1-0 la Unirea Alba Iulia.

Eşecul din partida cu Universitatea Craiova a reaprins spiritele în Giuleşti, fanii Rapidului fiind extrem de nemulţumiţi de evoluţiile lui Ioniţă şi compania din acest retur.

domeniu: 
categorie: