Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Fotbal: Universitatea Cluj a dat lovitura în Ştefan cel Mare

Una dintre marile surprize ale debutului de campionat din Liga I a fost produsă de Universitatea Cluj, care s-a impus, cu 4-3, pe terenul lui Dinamo.

Cu două apărări slabe, Dinamo şi Universitatea Cluj au pariat totul pe atac, iar câştig de cauză au avut clujenii, care au fost formaţia mai eficientă.

De altfel, oaspeţii au deschis scorul în minutul 18, când Claudiu Niculescu a executat înşelător o lovitură liberă, iar Naumovski, portarul lui Dinamo, a fost păcălit de grupul numeros de jucători care a trecut prin faţa sa.

Dinamo a întors rezultatul rapid. Adrian Cristea a egalat în minutul 23, cu un şut cu pământul, care l-a păcălit pe Matache, iar Torje a făcut 2-1 în minutul 25, când a punctat cu o superbă lovitură de cap, din centrarea lui Marius Niculae.

Din acel moment, jocul părea să fie la discreţia gazdelor, dar clujenii au înlăturat orice suspiciune.

Lemnaru, un alt fost atacant al lui Dinamo, a egalat în minutul 32, după o acţiune excelentă a lui Delgado. Acelaşi Delgado a readus pe Universitatea în avantaj în minutul 36, când a profitat de un bulevard din apărarea dinamovistă şi de o ieşire neinspirată a lui Naumovski.

Claudiu Niculescu a pus bomboana pe tortul clujenilor în minutul 59, când a făcut dublă cu o lovitură de cap, după o excelentă centrare a lui Unguruşan.

În ultimele 30 de minute, gazdele au alergat măcar după egalare, dar ulciorul nu a mai puţin şi Dinamo a mai marcat o singură dată. Ndoye a redus din diferenţă în minutul 88, cu un şut fabulos, de la aproape 25 de metri, lângă bara din dreapta a porţii apărate de Matache.

domeniu: 
categorie: