Fotbalistul Tiberiu Moldovan acuzat că şi-ar fi bătut prietena până a băgat-o în spital

O tânără, care susţine că era prietena fotbalistului Tiberiu Moldovan de la Apulum Alba Iulia, afirmă că ar fi fost crunt bătută de acesta, în prezent fiind internată în spital cu fractură de mandibulă. Tânăra are 21 de ani, este originară din Sebeş, dar, în prezent, este elevă la o şcoală postliceală din Târgu Mureş.

Pentru că nu poate vorbi, tânăra a scris pe hîrtie ceea ce i s-a întîmplat. Ea susţine că, la sfârşitul săptămânii trecute, fotbalistul a surprins-o împreună cu nişte colegi într-o discotecă din Târgu Mureş şi, fiind ameţit de băutură, a început să o lovească cu pumnii şi cu picioarele.

Ca urmare a rănilor primite, tânăra a fost internată la Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială din Tg-Mureş.

Potrivit şefului clinicii, prof.dr. Kovács Dezsö, pacienta a prezentat, la internare, o fractură de mandibulă, cu dislocări, motiv pentru care necesită o imobilizare intermaxilară de cel puţin patru săptămâni.

Colegii tinerei susţin că relaţia dintre fată şi Tiberiu Moldovan a început în urmă cu câteva săptămâni, dar că în ultimul timp atacantul echipei din Alba-Iulia a devenit foarte gelos şi că i-ar fi interzis prietenei să iasă singură prin oraş.

Fotbalistul nu a putut fi contactat pentru a răspunde la aceste acuzaţii. Surse din cadrul clubului de fotbal din Alba-Iulia spun, însă, că Tiberiu Moldovan, a fost supus, marţi seară, unei intervenţii chirurgicale la meniscul genunchiului drept şi că urmează să efectueze un stagiu de recuperare în Bucureşti. Aceleaşi surse au precizat că fotbalistul infirmă acuzaţiile aduse de fată.

Pe de altă parte, mama tinerei a anunţat că va depune plângere la Poliţie şi că îl va da în judecată pe fotbalist.

domeniu: 
categorie: