Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Fotbalul devine 'element de bază' în Rusia

Oamenii de afaceri din Rusia s-au apucat serios de fotbal. Exemplul lui Roman Abramovici s-a dovedit molipsitor pentru patronul companiilor “Bazovîi element” şi “Russki aluminii”. Oleg Deripaska a ajuns la o înţelegere cu administraţia regiunii Krasnoiarsk în privinţa condiţiilor de cumpărare a jumătate din pachetul de acţiuni al clubului Kuban. E adevărat că, spre deosebire de patronul londonezilor de la Chelsea, Deripaska nu a dezvăluit suma pe care intenţionează să o arunce în joc. Zilele trecute, presa occidentală scria că grupul petrolier LukOil ar fi cumpărat 50 la sută din acţiunile clubului elveţian de fotbal Servette Geneva. Cum se explică această bruscă atracţie către jocul cu balonul rotund ? Dincolo de orice comentarii, nota presa, este de la sine înţeles că din fotoliul de patron al unui club de fotbal, realizarea unor eventuale ambiţii politice pare o afacere mult mai facilă decât din postura de oligarh, veşnic în pericol de a fi înscris pe lista neagră a puterii.

Agenţia de Ştiri, Informaţii şi Comentari “Rusia la zi” - DIVERSE

domeniu: 
categorie: