Fraţii Becali au pierdut monopolul pe Echipa Naţională de Fotbal

Anul care e pe cale să se încheie peste câteva zile a fost unul dezastruos pentru fraţii Becali, cei care se considerau cei mai importanţi impresari din România. Ei au pierdut în principal monopolul de la Echipa Naţională.

2011 poate fi considerat cel mai slab an din activitatea impresarilor Becali. Ca mutari majore pe piata externa, Becali Sport a realizat doar doua miscari notabile: transferul lui Bogdan Stancu la Galatasaray (5 milioane de euro) si cel al lui Adrian Mutu de la Fiorentina la Cesena (liber de contract).
In plus, fratii Becali si-au pierdut sfera de influenta pe care o aveau la echipa nationala prin numarul mare de jucatori pe care il reprezentau. Numai in acest an, fratii Becali au fost abandonati de Cristi Sapunaru si Dorin Goian, care au ales sa semneze cu baiatul lui Nae Manea, Florin.
Si Marius Niculae si-a ales un alt impresar in acest an, Traian Gherghisan, acesta aducandu-i mai multe oferte din Asia.
Fratii Becali l-au pierdut oficial si pe Adrian Mutu, insa numai in acte. Din cauza imaginii proaste pe care fratii Becali o au in Italia, Mutu a renuntat oficial la ei si este reprezentat de finul lui Victor Becali, Pietro Chiodi.
Jucatorii romani nu se mai ingramadesc sa semneze cu fratii Becali, care in acest moment nu mai au jucatori importanti convocati. In echipa de baza a Romaniei au mai ramas doar doi jucatori (trei ,daca il pune la socoteala si pe Mutu) reprezentati de Becali Sport.
Echipa de baza a Romaniei: Tatarusanu (fara impresar) - Sapunaru (Florin Manea), Goian (Florin Manea), Tamas (Florin Manea), Rat (Florin Manea) - Cocis (Tiberiu Pietris), Bourceanu (Florin Iacob), Tanase (Victor Becali) - Torje (Cristea Opria), Marica (Victor Becali), Mutu (Pietro Chiodi).
domeniu: 
categorie: