Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Funeriu a cerut ca în prima zi de şcoală să se facă ore

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a transmis o notă către inspectoratele şcolare judeţene din toată ţara, în care cere să se facă ore în prima zi de şcoală, iar festivităţile care marchează începutul anului şcolar să nu dureze mai mult de o jumătate de oră, transmite Realitatea TV.

 
Ministrul a cerut ca orarele elevilor să fie finalizate până la data de 9 septembrie, în condiţiile în care anul şcolar în învăţământul preuniversitar debutează pe 13 septembrie.
 
"Am cerut inspectorilor să li se explice elevilor tot ceea ce ţine de securitatea în şcoală, incendii şi aşa mai departe (...) Ne pregătim de multă vreme pentru acest an şcolar şi încă o dată: seriozitate, rigurozitate şi până la urmă normalitate", a declarat Daniel Funeriu. 
 

domeniu: 
categorie: