Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gabriel Oprea: Interesul naţional înseamnă astăzi păstrarea stabilităţii politice şi guvernamentale

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, crede că pentru a putea depăşi criza economică este necesară păstrarea stabilităţii politice şi guvernamentale.

"Am spus de la bun început că interesul naţional înseamnă astăzi păstrarea stabilităţii politice şi guvernamentale pentru a putea depăşi cât mai repede criza economică. Cei care au înţeles acest lucru au venit alături de noi, au lăsat la o parte directivele de partid, interesele politice înguste şi au ales să-şi respecte principiile. Aşa s-au consolidat grupurile noastre parlamentare în Senat şi în Camera Deputaţilor, aşa au luat fiinţă şi organizaţiile noastre în teritoriu. (...)"UNPR nu s-a limitat doar la susţinerea Guvernului şi a contribuit activ la găsirea soluţiilor pentru depăşirea dificultăţilor economice şi pentru protejarea categoriilor cele mai greu lovite de criză. (...) Cea mai mare mulţumire a mea, a colegilor mei prezenţi aici, a domnului preşedinte Diaconescu, este că interesul naţional, şi vorbesc nu ca lider de partid, ca simplu cetăţean, trezeşte încă în sufletul românilor foarte multă aderenţă. UNPR a venit astfel cu un mesaj axat pe interesul naţional iar romanii au arătat că se pot uni în jurul unui astfel de proiect politic", a declarat liderul UNPR în cadrul primei ediţii a Şcolii de vară a formaţiunii.

 

domeniu: 
categorie: