Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gabriel Oprea - interimar la PSD Ilfov

Delegatia permanenta a PSD, convocata pentru aceasta dimineata, ar urma - conform unor surse din cadrul formatiunii - sa-l delege ca presedinte interimar al organizatiei judetene Ilfov pe Gabriel Oprea, ministru delegat la Interne si Administratie, in locul lui Bebe Ivanovici, care s-a autosuspendat pana la clarificarea situatiei sale intr-un dosar penal in care este acuzat de repartizarea ilegala a unor terenuri din comuna Snagov. Aceleasi surse afirma ca dosarul penal in care este cercetat Bebe Ivanovici, alaturi de primarul din Snagov, Teodor Biris, este tergiversat de catre Parchet la 'ordin', pentru a da posibilitatea partidului de a se debarasa de un membru incomod.

domeniu: 
categorie: 
Autor: