Gala Premiilor Gopo

Cea de-a patra ediţie a Galei Premiilor Gopo – Premiile Industriei de Film din România – va avea loc luni 29 martie 2010 la Palatul Parlamentului (Sala Unirii) şi va putea fi pentru prima dată urmărită live de spectatorii de pretutindeni.

TVR1 şi Radio România Cultural preiau în direct pe frecvenţele naţionale Gala Premiilor Gopo, începând cu ora 21,10, într-o transmisiune care va dura până la finalul evenimentului, în jurul orei 23,00. Pe internet, românii din întreaga lume vor putea urmări Gala încă de la sosirea invitaţilor pe covorul roşu de la Palatul Parlamentului. Începând cu ora 19,30, într-o transmisiune-maraton de trei ore şi jumătate, vizitatorii site-urilor www.premiilegopo.ro şi www.tvr.ro vor fi conectaţi în direct la atmosfera electrizantă a Premiilor industriei de film din România, începând cu momentul covorului roşu şi până la finalul serii, după acordarea Premiului Gopo pentru Cel mai bun film.

Seria premierelor nu se opreşte aici: prima difuzare live la radio a Galei şi prima transmisiune în direct pe Internet sunt însoţite şi de prima difuzare outdoor a Premiilor Gopo. Cei care vor traversa centrul Capitalei, între Piaţa Unirii şi Piaţa Universităţii, luni, 29 martie, între orele 19,30 şi 22,50, vor putea urmări, la fiecare şase minute, câte un minut live de pe covorul roşu, respectiv din Sala Unirii, pe spectaculoasa faţadă media Cocor Media Channel, care include cel mai mare ecran outdoor din România.
Tot pentru prima dată în istorie, invitaţii de pe covorul roşu al Premiilor Gopo vor fi întâmpinaţi de o gazdă care va lua pulsul serii „la cald”, întâmpinându-i pe aceştia în stilul deja consacrat al gazdelor covorului roşu de la Premiile Oscar şi Globurile de Aur. Jurnalista Magdalena Stanciu este cea care îi va întâmpina pe fiecare dintre invitaţii importanţi din lumea filmului, personaje mondene, politice sau lideri de opinie prezenţi la Gală. 800 de invitaţi şi circa 120 de jurnalişti acreditaţi sunt aşteptaţi în seara celei de-a patra Gale a Premiilor Gopo, de peste două ori mai mulţi decât la precedenta ediţie.
este organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), cu sprijinul Babel Communications, al Ministerului Culturii şi Cultelor şi al Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC), informează site-ul cinemagia.ro.

domeniu: 
categorie: