Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Galaţi: Şantierul Naval Damen a înregistrat anul trecut pierderi de 7 milioane de euro

Principala cauză pentru care cel mai mare şantier naval de la Dunăre a început săptămâna aceasta să pună în practică măsura concedierilor colective este faptul că în anul 2008 a înregistrat pierderi cifrate la 7 milioane de euro, potrivit directorului general al companiei Kees de Ruiter, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).

„Anul precedent pot să vă spun că am înregistrat pierderi de şapte milioane de euro. Rezultatele financiare pe primul trimestru al anului acesta nu pot să le precizez acum pentru că nu am la mine documentele necesare. Pot să vă spun că avem comenzi până în anul 2011. Din păcate, nu avem comenzi la o aşa de mare intensitate ca în 2008, şi din acest motiv trebuie să mai reducem personalul", a explicat Kees de Ruiter.

Şeful Damen Galaţi a confirmat şi faptul că anul acesta compania va efectua disponibilizări de 574 de persoane. Până la această dată, 114 angajaţi ai şantierulului naval gălăţean au primit preavizul, urmând ca în luna august alţi aproximativ 150 de muncitori să intre în preaviz.

Măsura disponibilizărilor colective a fost luată de conducerea olandeză a şantierului naval de Galaţi atât în urma scăderii comenzilor, cât şi a scăderii profitabilităţii platformei navale.

domeniu: 
categorie: