Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Galaţi: Şofer de autobasculantă, mort pe platforma ArcelorMittal

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Galaţi, a decedat, pe platforma siderurgică, după ce autobasculanta pe care o conducea a fost lovită puternic de un tren ce transporta materiale între uzinele platformei siderurgice, a declarat, vineri, inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Galaţi, Ionel Petrea, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).

Victima se numeşte Arghir Dumitru (53 ani) şi profesa ca şi conducător auto, având o vechime în muncă de 30 ani. Acesta era angajat ca şofer la o firmă subcontractoare a combinatului ArcelorMittal Galaţi. Dumitru Arghir se afla la volanul autobasculantei şi pentru că nu a respectat indicatoarele a intrat greşit pe calea ferată fără să se asigure corespunzător, fiind lovit de un tren. În urma impactului, cabina camionului a fost total distrusă.

„Accidentul s-a produs la ora 9 dimineaţă, victima a decedat la ora 13.00. Noi am făcut primele cercetări la faţa locului împreună cu procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi. În continuare o echipă formată din doi inspectori ITM va cerceta evenimentul, se vor audia persoanele implicate, pentru a se stabili cu exactitate împrejurările şi cauzele producerii acestui accident”, a declarat inspectorul şef al ITM Galaţi, Ionel Petrea.

domeniu: 
categorie: