Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Grav accident feroviar în municipiul Bacău

Primul accident feroviar din acest an din judeţul Bacău s-a petrecut ieri în zona Pasarelei Narcisa, de la intrarea în Gara Bacău.
Luca Bălan, în vârstă de 53 de ani, din Cornişa, nu s-a asigurat în momentul în care a încercat să traverseze calea ferată şi a fost lovit în plin de locomotiva trenului personal 5412 Suceava-Mărăşeşti. Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean, unde medicii legişti au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

domeniu: 
categorie: