Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Hoţ trădat de celular

Un roman a fost arestat pentru furt in localitatea italiana Pietracuta, regiunea Marche, dupa ce a sustras dintr-un magazin specializat un telefon celular care a inceput sa-i sune in buzunar, avertizindu-l pe vinzator, relateaza cotidianul Il Messaggero, in editia din 28 ianuarie. P.P., un tinar imigrant roman, a fost arestat de carabinieri in urma denuntului pentru furt facut la adresa sa de catre proprietarul unui magazin cu articole de telefonie mobila si calculatoare. In urma investigatiilor, carabinierii au descoperit ca un grup de trei romani, stabiliti in regiunea vecina, Emilia Romagna, au fost observati facind dese incursiuni in centrul comercial din Pietracuta, pentru a studia articolele expuse in vitrine. Conform declaratiilor facute de unii angajati ai complexului comercial, cei trei au cumparat in citeva rinduri marfa ieftina, pentru a nu trezi suspiciunea proprietarilor. In cursul zilei de simbata, in timp ce doi dintre ei ii distrageau atentia vinzatorului, al treilea a furat din vitrina un celular, al carui serviciu wap era activat. Soneria telefonului s-a declansat automat iar romanul a fost retinut la putine momente dupa aceea de carabinierii aflati in patrulare prin centrul comercial. Complicii sai, care au reusit sa fuga la bordul unui autoturism marca Seat parcat in apropiere, au fost dati in urmarire.

domeniu: 
categorie: