Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

''Iarna începe la KIDEX''

Romexpo şi Euroexpo organizează în perioada 8 - 11 decembrie 2005, la Complexul Expoziţional Romexpo, in Pavilioanele 16 si 17, editia de iarna a târgului pentru copii - KIDEX 2005. La cel mai vesel si mai animat targ pentru copii din aceasta iarna vor participa peste 75 de firme producătoare şi distribuitoare de produse destinate grupelor de vârsta 0-7 ani şi 7-14 ani.

In premiera pentru un targ pentru copii, organizatorii vor oferi o excursie la Disneyland - Paris cu ocazia CONCURSULUI DE CANTECE prezentat de Anca Turcasiu, dar si multe alte premii constand in excursii in tara, mobilier pentru copii, cursuri de limba engleza. Bineinteles ca si traditionalul premiu care consta intr-un calculator de ultima generatie, va reveni celui mai priceput gamer.

Parintii, dar in special mamicile sunt invitate sa participe la cele doua tombole organizate la KIDEX si sa castige premii constand in tratamente cosmetice si produse si accesorii pentru ingrijirea copilului.

Informatii si detalii legate de participarea la aceste evenimente sunt disponibile pe www.kidex.ro

Programul de evenimente al acestui târg, desfăşurat pe scenă, in interiorul Pavilionului 16, este realizat cu sprijinul unor firme, grupuri de copii, dar si gradinite care vor prezenta un program artistic pe gustul celor mici si celor mari.

Program de vizitare: Joi - Sâmbătă între orele 10:00-18:00 şi Duminică între orele 10:00-16:00.

domeniu: 
categorie: