Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Iaşi: Bigam trimis în judecată

Cosmin Rădulescu, administrator al unei firme a fost reclamat de soţia sa că are un comportament violent, că a lovit-o şi a lipsit-o de libertate. Cu această ocazie s-a mai stabilit că Rădulescu mai avea o soţie la Bucureşti care intentase acţiune de divorţ dar nu se dăduse o hotărâre judecătorească definitivă. Procurorii din Iaşi au considerat că sunt suficiente probe pentru a-l trimite în judecată pentru bigamie şi fals în declaraţii.

domeniu: 
categorie: 
Autor: