Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Împuşcat cu gloanţe de cauciuc din gelozie

Un tânăr de 28 de ani a ajuns la Spitalul de Urgenţă Constanţa, după ce a fost împuşcat în abdomen, cu un pistol cu bile de cauciuc, într-un bar din Constanţa, transmite corespondentul AMOS News. Conflictul s-a produs pe fondul consumului de alcool, în urma unei altercaţii legată de o fată. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Tibet Kerim (28 de ani) se afla în local când a avut o discuţie cu Alexandru Gorga ( 28 de ani), din cercetările poliţiştilor, cearta fiind legată de o altercaţie pe care au avut-o mai demult legată de o fată.

Victima este internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Constanţa, medicii constatând că plaga produsă prin împuşcare este superficială, mai grave fiind leziunile create în zona feţei, în urma bătăii primite. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

domeniu: 
categorie: