Inaugurarea noului sediu al Primăriei comunei Homocea

Joi, 30 .10 .2003, Prefectul judetului Vrancea, George Baesu a participat alaturi de Episcopul Buzaului si al Vrancei, Epifanie Norocel, de primarii mai multor localitati vrancene si de numerosi cetateni ai comunei Homocea la manifestarile organizate cu ocazia inaugurarii sediului primariei si a aniversarii a 100 de ani de atestare ocumentara a acestei institutii.
Cu aceasta ocazie, Prefectul judetului Vrancea a aratat ca implicarea directa a membrilor comunitatii si ai celor care ii reprezinta la nivelul administratiei locale este cheia rezolvarii diverselor probleme existente in localitate si ca numai prin faptele lor se va reusi atragerea administratiei judetene in solutionarea acestora .

In cursul aceleiasi zile, Epispopul Buzaului si al Vrancei, Epifanie Norocel a participat la sfintirea pietrei de temelie a viitoarei biserici din satul Argea , comuna Ploscuteni si a oficiat, cu acesta ocazie, o slujba religioasa, in fruntea unui sobor de 15 preoti .

Demn de mentionat este faptul ca, IPS a fost intampinat cu paine si sare de catre toti locuitorii acestei asezari, acestia participand in numar mare si la slujba religioasa oficiata de catre Inalta Fata Bisericeasca .

domeniu: