Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Incendiu la barăcile muncitorilor de pe Calea Griviţei

În data de 29.12.2002, orele 06.30, poliţişti din Inspectoratul de Poliţie Transporturi Bucureşti au fost sesizati telefonic de către dispeceratul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti despre faptul că în apropierea şantierului ce aparţine de S.C. Tunele Braşov, situat pe Calea Griviţei, a avut loc un incendiu la barăcile dormitoare ale muncitorilor. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a inspectoratului care a constatat că incendiul s-a produs la baraca dormitor ocupată de Stănescu Constantin, de 63 ani, din comuna Chitila, judeţul Ilfov, paznic al unităţii sus-menţionate care, aprinzând o butelie de tip voiaj, din neatenţie a trântit o pernă pe arzătorul buteliei, provocându-se incendiul care ulterior s-a extins şi la o altă baracă învecinată.
Două autospeciale ale Detaşamentului de pompieri militari Grozăveşti s-au deplasat la locul incidentului, stingând incendiul la cele două barăci, ce au fost distruse în proportie de circa 80%.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti din Inspectoratul de Poliţie Transporturi Bucureşti.

domeniu: 
categorie: