Incendiu la Spitalul Judeţean din Timişoara

În ultimele zile, pompierii din Timişoara au intervenit la mai multe incendii, unul din ele având loc la Spitalul Judeţean din municipiu, transmite corespondentul AMOS News. Ieri, în jurul prânzului, Detaşamentul 1 de Pompieri Timişoara a intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la punctul de acces al Spitalului Judeţean de Urgenţă Timiş. Au fost distruse bunuri materiale în valoare de cca. 3.000 de lei. Sursa probabilă de aprindere a incendiului a fost un aparat electric de încălzire lăsat sub tensiune. Au fost salvate bunuri materiale în valoare de cca. 500 de lei.

În cursul acestei dimineţi, pompierii au fost chemaţi în localitatea Chişoda, lângă Timişoara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară a societăţii de salubrizare. Maşina a ars în proporţie de 90%. Sursa probabilă de aprindere a incendiului a fost un scurtcircuit electric cauzat de conductor electric defect, neizolat corespunzător. Au fost salvate bunuri materiale în valoare de cca. 25.000 de lei.

În judeţ, pompierii au fost chemaţi la Pişchia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren personal. Nu s-au înregistrat pagube materiale, dar sursa probabilă de aprindere a incendiului a fost scântei mecanice. Au fost salvate bunuri materiale în valoare de cca. 20.000 de lei.

domeniu: 
categorie: 
Autor: