Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

A început demolarea extensiei ilegale a hotelului lui Bosanceanu, din Constanţa

Demolarea extensiei construite fara autorizatii a hotelului ISTRIA din Constanţa a început. Persoanele care protestau împotriva demolării au fost evacuate din clădire.

Un bărbat ameninţase că se va arunca de pe un hotel  pentru a-l salva de la demolare. Omul a pretextat că locuieşte acolo şi plăteşte un preţ foarte bun pentru chirie. De altfel, acesta spunea că ar fi achitat deja chiria pentru următoarea lună şi că vrea să-şi recupereze banii. În situaţia sa sunt mai mulţi chiriaşi.

Hotelul îi aparţine omului de afaceri George Bosânceanu. Autorităţile susţin că hotelul a fost extins ilegal şi de aceea trebuie demolat.

domeniu: 
categorie: