Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Infopol din 29 ianuarie 2004 (II)

La data de 29.01.2004, în jurul orei 24, pe raza localitatii Belint, jud. Timişoara, M. Atila Rudolf, de 24 ani, domiciliat in Decea, jud. ALBA, conducând un autoturism FORD SIERRA, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de carosabil acoperit cu zapada, a derapat pe contrasens si s-a tamponat frontal cu un autoturism DACIA 1310, condus de R. Gabriel, din Lugoj care circula din sens opus. In urma accidentului a rezultat ranirea grava a lui G. CRISTIAN, de 36 ani, domiciliat in TIMISOARA, care se afla pasager in dreapta fata in auto FORD.

La data de 28.01.2004, in jurul orei 21.10, in municipiul Alba Iulia, R. Florin Zamfir, de 26 ani, din mun.Alba Iulia, in timp ce conducea un autoturism Volkswagen Passat, proprietate personala, a surprins si accidentat pe R. Rodica Letitia, de 48 ani, din municipiul Alba Iulia.
Victima se angajase regulamentar in traversarea strazii prin loc semnalizat cu indicator si marcaj de trecere pentru pietoni.

La data de 28.01.2004, ora 18.40, in localitatea Odobesti, jud. Vrancea, G. ADRIAN, de 34 ani, din com.Reghiu, conducând o autoutilitară Dacia 1304, proprietate personală, a acrosat si accidentat grav pe J. COSTEL, de 31 ani, agricultor, din Odobesti.
Victima nu s-a asigurat la efectuarea virajului la dreapta, in timp ce se deplasa cu bicicleta pe partea stinga in acelasi sens de mers.

În ultimele 24 ore, polişţii de ordine publica din mediul rural din I.P.J. Constanţa au actionat pe linia prevenirii si combaterii furturilor, a identificarii autorilor in cauzele cu autori neidentificati, obtinand o serie de rezultate.
-Poliţiştii Postului de Politie Valu lui Traian au identificat pe P. LETI, de 27 ani, cu antecedente penale, care in noaptea de 26/27.01.2004 a sustras de la locuinta lui Z. Alexandru, 18 pasari, in valoare de 400.000 lei, fapta ramasa initial cu AN. Prejudiciul a fost recuperat in proportie de 70 %, autorul fiind cercetat in stare de libertate si cu privire la alte fapte de acest gen.
-Poliţiştii Postului de Politie Mihail Kogalniceanu au identificat pe S. IONUT-BOGDAN, de 19 ani, si pe A. DANIEL, de 26 ani, ambii din localitate, care in perioada 23-27.01.2004 au patruns, prin fortarea sistemelor de inchidere, in moara apartinand unei SC din loc. M. Kogalniceanu, de unde au sustras 12 saci tarate grau, fapta inregistrata initial cu AN.
Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, suspecţii fiind cercetati in stare de libertate.

La data de 28.01.2004, ora 14.45, pe raza comunei Munteni, jud. Iaşi, M. CONSTANTIN, de 29 ani, din Iasi, in timp ce conducea o autoutilitara Dacia 1307, s-a angajat in depasirea unui autotractor, condus regulamentar de D. Gheorghe, de 45 ani, din Ramnicu Valcea, si dupa efectuarea manevrei, la revenirea pe sensul sau de mers, pe fondul neadaptarii la conditiile unui carosabil acoperit cu polei, a pierdut controlul directiei de mers si a intrat in coliziune cu o autoutilitara Ford Transit, care era parcata in afara partii carosabile.
Din impact, autoutilitara Dacia 1307 a ricosat si a intrat in coliziune cu cu autotractorul susmentionat, rezultand accidentarea grava ( traumatism cranio-cerebral si facial, fracturi costale, fractura deschisa gamba stanga ) a lui S. EUGEN, de 43 ani, din Tecuci, pasager in autoutilitara.

domeniu: 
categorie: