Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Infracţiuni judiciare petrecute pe raza Capitalei

La 29 decembrie 2002, ora 10,00, lucratori din Serviciul Politiei Economico-Financiare al Sectorului 4, au prins pe Mila Floarea, 54 ani, din Bucuresti sectorul 4, care, in timp ce se afla in Piata Resita, sectorul 4, oferea spre vinzare obiecte de distractie pe baza de amestecuri pirotehnice, fara a poseda autorizatie. Cu cest prilej, s-au ridicat in vederea confiscarii petarde si rachete de marimi diferite in valoare de 10.000.000 lei, iar cercetarile sunt continuate cu susnumita in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectarea regimului materiilor explozive.
2. La 29 decembrie 2002, politistii Sectiei 22, au prins pe BORDIAS MARIANA, 45 ani, din judetul Buzau, care oferea spre vanzare, in Piata Drumul Taberei, obiecte de distractie pe baza de amestecuri pirotehnice, fara a avea autorizatie.
Au fost ridicate in vederea confiscarii 232 cutii de petarde, iar cercetarile sunt continuate cu susnumita in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de nerespectarea regimului materiilor explozive.

3. Agenti de ordine din cadrul Sectiei 19 Politie,au prins pe; STOICAN VIORICA , 22 ani, RADU ELENA, 23 ani, MILOS NICOLAE, 30 ani, RUSE GHEORGHE, 24 ani, IACOB STEFANIA,31 ani, si CUZA REMUS,25 ani,care, aflandu-se in Piata Rahova, sector 5, ofereau spre vanzare obicte de distractie pe baza de amestecuri pirotehnice, fara a avea autorizatie.
Au fost ridicate in vederea confiscarii 2374 petarde de diferite dimensiuni, iar cercetarile sunt continuate cu cei nominalizati mai sus in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de nerespectarea regimului materiikor explozive.

4. CUZA ANGELICA, 19 ani, din Bucuresti, sector 5, a fost prinsa de catre politistii Sectiei 24 in timp ce oferea spre vanzare petarde si artificii, fara a poseda autorizatie.
S-au ridicat in vederea confiscarii 2037 de petarde si artificii, iar cercetarile sunt cotinuate cu susnumita in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de nerespectarea regimului materiilor explozive.

domeniu: 
categorie: 
Autor: