Infracţiuni de natură judiciara pe raza capitalei

La 28 septembrie a.c., S.I., 46 ani, din com. Bragadiru, jud. Ilfov, fără ocupaţie, a sesizat la Secţia 21 Poliţie că, la 28.08.2002, în timp ce se afla în barul S.C. PRIMĂVARA S.RL., situat în str. Dreptăţii nr.2, sectorul 6, pe fondul unor discuţii contradictorii cu un individ cunoscut cu numele SORINESCU ANTON, acesta i-a aplicat mai multe lovituri cu o bâtă în zona capului în urma cărora a fost internat în Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar cu diagnosticul „politraumatism cranio-cerebral cu plagă profundă, produs prin agresiune, multiple plăgi toracice superficiale”, leziuni ce ar necesita 16-18 zile îngrijiri medicale, medicii apreciind că i-a fost pusă viaţa în pericol. Acţionând cu operativitate, cadre din Biroul Poliţiei Judiciare al secţiei menţionate, au identificat autorul ca fiind SORINESCU ION, 31 ani, domiciliat în sectorul 1, fără ocupaţie.
Cel în cauză a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti care au dispus cercetarea sa în stare de reţinere pentru tentativă la infracţiunea de omor.

Lucrători din Biroul Poliţiei Judiciare al Secţiei 21, în cadrul acţiunii „OFENSIVA 2002”, au identificat pe IONIŢĂ CĂTĂLIN DANIEL, 23 ani, din sectorul 6, fără ocupaţie, care la 26.09.2002, profitând de neatenţia personalului a furat un dulap pentru baie, în valoare de 1.100.000 lei, din punctul de lucru al S.C. „ASTEL IMPEX” S.R.L., situat în str. Uverturii.
Prejudiciul a fost recuperat, iar cercetările sunt continuate cu autorul în stare de reţinere.

domeniu: 
categorie: