Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani nu mai are şef

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani (IPJ) a rămas de astăzi fără şef. Comandantul IPJ Botoşani, Costică Holcă a renunţat la şefia instituţiei în favoarea pensiei. Acesta a ales pensionarea după ce, de la nivelul Ministerului, i s-au impus trei altenative, respectiv pensionarea, şefia Inspectoratului Municipal de Poliţie Botoşani sau a altui inspectorat din ţară.

Costică Holcă a precizat că motive politice l-au determinat să-şi întocmească dosarul de pensie la cei nici 50 de ani pe care îi are. El a declarat că deşi prefectul judeţului Cristian Roman şi-a dat avizul pentru eliberarea sa din funcţie, acesta a fost forţat de şefii de la Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Pe de altă parte, prefectul judeţului Botoşani, Cristian Roman şi-a manifestat astăzi regretul pentru alegerea pe care fostul şef al Poliţiei botoşănene a făcut-o.

domeniu: 
categorie: