Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Instituţia care se ocupă de dezvoltarea zonelor miniere a fost reorganizată

Guvernul Romaniei a adoptat in sedinta de guvern de ieri, 29 iunie 2005, Ordonanta de Urgenta pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta nr. 64/1997 privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Dezvoltarea si Implementarea Programelor de Reconstructie a Zonelor Miniere, initiata de Ministerul Economiei si Comertului. Prezentul act normativ prevede modificarea denumirii institutiei din ANDIPRZM in ANDZM (Agentia Nationala pentru Dezvoltarea Zonelor Miniere), precum si a modului de organizare a acesteia, astfel incat sa fie in concordanta cu obiectivele, masurile si actiunile programului de implementare a Strategiei industriei miniere.

Totodata, s-a avut in vedere si indeplinirea prevederilor Acordului de imprumut dintre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, pentru finantarea Proiectului privind inchiderea minelor, refacerea mediului si regenerarea socio-economica, semnat la Bucuresti in data de 28 ianuarie 2005.

In conformitate cu acest act normativ, ANDZM (Agentia Nationala pentru Dezvoltarea Zonelor Miniere) are drept obiectiv intocmirea strategiei de regenerare economica si sociala a zonelor minere si punerea in aplicare a acesteia prin dezvoltarea de programe proprii sau prin sprijinirea comunitatilor locale.

domeniu: 
categorie: