Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Instrumente de plată refuzate din lipsă totală a disponibilului

Ofiţerii din ca­drul Biroului Po­liţiei Economico-Financiare timi­şo­rene au dispus începerea urmăririi penale pentru înşelăciune cu file de cec faţă de Sergiu Antoniu, de 32 de ani, din Bucureşti, director general la SC Erbaşu SA din Capitală şi faţă de Ileana Petrescu, de 32, din Bucureşti, director general în cadrul aceleiaşi societăţi. În sarcina lor s-a reţinut că în 28 februarie 2002 au emis şi semnat două file de cec către S.C.Klitehnima S.R.L. Timişoara, pentru plata unor produse în valoare de 11,8 miliarde de lei.
Cele două instrumente de plată au fost refuzate din lipsă totală a disponibilului.
Firma bucureşteană a fost înregistrată, lunile trecute, cu 169 incidente de plată, patru legate de file cec şi 165 de bilete la ordin

domeniu: 
categorie: