Întâlnire cu presa la Palatul Victoria de Ziua Minorităţilor Naţionale

Departamentul pentru Relatii Interetnice din cadrul Ministerului Informatiilor Publice va organiza miercuri, 18 decembrie 2002, orele 11, la Palatul Victoria (Sala de Presa), o conferinta de presa prilejuita de Ziua Minoritatilor Nationale din Romania. Conferinta de presa va fi sustinuta de Vasile Dincu, ministrul informatiilor publice, si de Attila Marko, Ovidiu Gant si Gheorghe Ivan, subsecretari de stat la Departamentul pentru Relatii Interetnice.

Cu acest prilej va fi prezentata brosura „Departamentul pentru Relatii Interetnice – politici, programe, parteneriate realizate in anul 2002”, care cuprinde un raport succint al activitatii desfasurate de departament in acest an, in editie bilingva (romana si engleza).

Vor fi prezentate, de asemenea, manualele pentru elevi de liceu care studiaza in limba materna editate si tiparite in anul 2002 cu sprijinul Ministerului Informatiilor Publice si brosura editata in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii referitoare la reteaua de invatamant in limbile minoritatilor nationale.

domeniu: 
categorie: