Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Între 5 şi 7 februarie 2004, la Berlin: Târgul Internaţional 'Fruit Logistica'

Acest targ este adresat, in principal, producatorilor de fructe si legume proaspete sau uscate, fiind o foarte buna oportunitate pentru firmele romanesti pentru realizarea de schimburi de experienta si identificarea de potentiali parteneri in vederea relansarii acestor domenii, atat de sensibile in tara noastra. Informatii suplimentare, referitoare la conditiile de participare si alte aspecte organizatorice, se pot obtine pe urmatorul site: www.Fruitlogistica.de.

domeniu: 
categorie: