Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Investiţie de 5,5 milioane euro realizată în municipiul Sfântu Gheorghe

Prefectul judeţului Covasna, Horia Grama, a participat recent la inaugurarea unei fabrici de membrane bituminoase pentru hidroizolaţii realizată la Sfântu Gheorghe de societatea comercială Arcon Elintech SRL, în parteneriat cu firma italiană Pluvitec S.P.A. Investiţia se cifrează la 5,5 milioane de euro şi are o capacitate de producţie de 10 milioane de metri pătraţi pe an, putând asigura peste două treimi din necesarul de membrane bituminoase pentru hidroizolaţii din ţara noastră. Colaborarea firmei covăsnene cu Pluvitec Italia a început în urmă cu zece ani, timp în care cele două firme şi-au consolidat poziţia pe piaţa românească.

Piatra de temelie a noii fabrici, care se întinde pe o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi, a fost pusă în urmă cu aproape un an. Investiţia firmei Arcon Elintech va avea şi un impact social pozitiv, deoarece prin crearea a 90 de noi locuri de muncă va contribui la scăderea ratei şomajului în judeţul Covasna, care se situează în prezent peste media pe ţară.

domeniu: 
categorie: